Monday, March 1, 2010

Selamat Hari Lahir Ayah


Selamat hari lahir buat ayahanda yang saya kasihi. Saya doakan agar dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan:-)

Terlalu banyak dan besar jasa serta pengorbanan ayah dalam membesarkan saya. Waktu darjah 1 dulu, tiap2 pagi ayah akan berkayuh menghantar saya ke sekolah. Ayah tak pernah berkira dengan anak2:-) Alhamdulillah, ayah sentiasa memberi sokongan kepada saya dalam menimba ilmu.

Ketabahan dan ketekunan ayah membuatkan saya sentiasa kagum. Walau pada usia menjangkau 63 tahun, ayah masih gigih mengembara demi berkongsi ilmu yang ada padanya dengan anak bangsa. Ayah memang seorang pendidik yang saya kagumi. Dalam ketegasan dan serius wajah ayah, terpancar kasih sayang ayah pada anak2 dan keluarga. Banyak yang saya pelajari.

Terima kasih ayah atas segala2nya. InsyaAllah tidak akan disia-siakan segala pengorbanan dan dorongan yang ayah bagi selama ini. Anakmu ini akan sedaya upaya membangga dan meggembirakan hati ayah.

Zukhairi Salehudin
Azmi & Associates

2 comments:

anis said...

happy birthday to pkcik salehudin!! ;)

north face factory outlet said...

Buy best wedding dresses at best price from world leading online dresses supplier.Enjoy custom made prom dresses,discount wedding dresses,lace wedding dresses,cheap wedding gowns,cheap evening dresses,discount wedding gowns,discount prom dresses,cheap prom dresses at http://www.dressesol.com